Rumored Buzz on kjøpe brukt iphone

Wiki Article

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

En nybrukt mobil er en mobiltelefon som er “pusset opp” og levert av våre samarbeidspartnere. Alle telefonene har gjennomgått en rekke sikkerhetssjekker fileør den sendes til ny eier.

• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Mobil 30GB er mobilabonnementet for deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et should for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Alle produktene har finestått en kvalitetskontroll for å sikre at de teknisk fungerer som ny og at batterikapasiteten lever opp til kvalitetskravene.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Sikkerhetssjekken gjennomføres av fagfolk som sørger for at alt fra tidligere eier er slettet, og at mobilen er i god stand og fungerer som den skal.

iceUng 8GB er perfekt for alle below 29 år som vil ha en god pakke details og ikke betale for mye! Du fileår 8GB data i Norges nye mobilnett ice+

here til du er tilbake i ice+ nettet. Om dette skulle skje må du spørre eier av abonnementet ditt om han eller hun kan kjøpe en ekstra datapakke til deg i ice appen. Fri Tale/SMS/MMS har du uansett hvilket nett du er i.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din brukeropplevelse. Du kan selv bestemme hvilke informasjonskapsler som blir brukt i din nettleser og du kan endre dine innstillinger når som helst.

iceUng er perfekt for deg below 29 år som vil ha mye info for pengene. Du fileår 16GB information i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og facts du ikke bruker opp rulles automatisk about til neste måned med Details Rollover.

Mobil 3GB er et av våre mest populære mobilabonnement og passer for deg som syns 1GB er for lite. Abonnementet inkluderer fri tale, SMS og MMS, i tillegg til Info Rollover og bruk i EU/EØS.

Report this wiki page